top of page

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ

Поръчките от онлайн магазин Prejdi.bg се изпълняват в работни дни от понеделник до петък. Повечето артикули са в наличност в складовете ни в София, но поради интензивните продажби е възможно някой артикул да е временно изчерпан. Ако това се случи незабавно ще се свържем с Вас да уточним срок за доставка. 

ДОСТАВКА

Доставката се осъществява с куриерска фирма Speedy. Времето за доставка на Speedy до повечето точки в България е един работен ден.

ПЛАЩАНЕ

Поръчката се заплаща в брой или с карта при получаване на пратката.

 

ФАКТУРИ

Ако желаете фактура можете да попълните фирмените данни в поле Бележка / данни за фактура преди финализиране на поръчката.

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Клиентът има право да върне стоката в срок от четиринадесет дни. Когато връщането е по желание на клиента, той поема разходите за връщане на стоката. Продуктите трябва да са с ненарушена оригинална опаковка и в добър търговски вид. Пазете товарителницата, предоставена Ви от куриера. Тя удостоверява Вашата покупка.

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Електронен магазин за прежди Прежди БГ www.prejdi.bg е собственост на Мини Макс Груп ООД.

 

За да предложим нашите продукти и услуги, събираме и употребяваме следните лични данни:

 

Име и фамилия

Адрес

E-mail адрес

Телефонен номер

Данни за фактуриране

 

Тези данни се използват само за целите на конкретната поръчка. С цел осъществяване на доставка на поръчките, имена, адрес и телефон за връзка се предоставят на куриерските служби извършващи доставката.

 

По всяко време клиентите имат право да поискат информация за данните им чрез формуляра за запитвания.

bottom of page