top of page

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ

Поръчките от онлайн магазин Prejdi.bg се изпълняват в работни дни от понеделник до петък. Повечето артикули са в наличност в складовете ни в София, но поради интензивните продажби е възможно някой артикул да е временно изчерпан. Ако това се случи, незабавно ще се свържем с Вас да уточним срок за доставка. 

ДОСТАВКА

Доставката се осъществява с куриерска фирма Speedy, Еконт или Sameday. Времето за доставка до повечето точки в България е един работен ден. За доставки до офис в поле Адрес се изписва адреса на желания офис или автомат.

Офиси и автомати на Speedy

Офиси и автомати на Еконт

Автомати на Sameday *

* Автоматите на Sameday разполагат с клетки с максимален размер 47 х 45 х 39 см, поради което са подходящи само за пратки с по-малък обем. Ако поръчката Ви е по-обемна, ще се свържем с Вас за уточняване на алтернативни опции за изпращане.

ПЛАЩАНЕ

Поръчката се заплаща в брой или с карта на куриера при получаване на пратката.

 

ФАКТУРИ

Ако желаете фактура, можете да попълните фирмените данни в поле Бележка / данни за фактура преди финализиране на поръчката.

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Клиентът има право да върне стоката в срок от четиринадесет дни. Когато връщането е по желание на клиента, той поема разходите за връщане на стоката. Продуктите трябва да са с ненарушена оригинална опаковка и в добър търговски вид. Пазете документа за покупка (касов бон, фактура), той е необходим за обработка на връщане или замяна.

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Електронен магазин за прежди Прежди БГ www.prejdi.bg е собственост на Мини Макс Груп ООД.

 

За да предложим нашите продукти и услуги, събираме и употребяваме следните лични данни:

 

Име и фамилия

Адрес

E-mail адрес

Телефонен номер

Данни за фактуриране

 

Тези данни се използват само за целите на конкретната поръчка. С цел осъществяване на доставка на поръчките, имена, адрес и телефон за връзка се предоставят на куриерските служби извършващи доставката.

 

По всяко време клиентите имат право да поискат информация за данните им чрез формуляра за запитвания.

Обработка на поръчки
Доставка
Лични данни
bottom of page