top of page
КОМПЛЕКТ CANDY

100% микрополиестер

Комплект от две чилета велурена прежда и плюшени аксесоари за изработка на детски шал и шапка.  Преждата е на Yarn ArtЧилетата са по 100 гр (120 м). Плете се с игли или кука номер 5-6.

    bottom of page