top of page
BABY COTTON

100% памук

Прежда Baby Cotton е антибактериална памучна бебешка прежда на Lanoso. Може да се пере в перална машина.

Чилетата са по 50 гр (125 м). Плете се с игли или кука 4 - 4.5.

BABY COTTON

100% памук

Прежда Baby Cotton е антибактериална памучна бебешка прежда на Lanoso. Може да се пере в перална машина.

Чилетата са по 100 гр (210 м). Плете се с игли или кука 4.5 - 5.

    bottom of page